Hay stoel Reproductie - Chrismas Gift - Stijl Inge - Diiiz

Het is eindelijk zover, de gezelligste dagen van het jaar staan klaar om te beginnen. De kerstboom staat in de woonkamer met mooie kaarsjes erin en kerstballen en slingers. De waxinelichtjes branden een mooi warm licht, de koelkast staat vol met lekker eten en de wijn staat koud! Ook is de tafel feestelijk gedekt om gezellige avonden met familie en vrienden door te brengen. En nu mag ik jullie kerst nog mooier maken want ik mag namens Diiiz één van mijn favoriete stoel weggeven! De Hay AAC22 Stoel ...Stijlinge.com/christmas-give-away/2016/
 


 


Ook is de tafel feestelijk gedekt om gezellige avonden met familie en vrienden door te brengen. En nu mag ik jullie kerst nog mooier maken want ik mag namens Diiiz één van mijn favoriete stoel weggeven! Welke dat is en wat je daarvoor moet doen lees je hieronder.

 De winactie begint op 24 december en loopt af 31 december om 12.00 uur.

 

Al een jaar of twee staat de Hay About a Chair AAC22 op mijn wensenlijstje. Voor mij staat deze stoel precies waar Scandinavisch design echt voor staat. Klassieke uitstraling, eenvoudig van design en een fijne stoel om uren lang op te zitten en lekker lang te tafelen. Nu was er alleen één klein dingetje waarom ik hem nog niet eerder heb aan kunnen schaffen en dat is dat ik hem aan de prijzige kant vindt. Ik begon daarom maar een zoektocht op Marktplaats om deze Hay klassieker voor een leuk prijsje daar te scoren.

Maar helaas viel dat niet mee. Er worden nog behoorlijke prijzen voor gevraagd en als ze een gunstige prijs hebben, zijn ze weg voor dat je er erg in hebt. Het viel dus niet mee om deze stoel te bemachtigen. Toen ik een paar weken geleden op Google nog eens aan het speuren was kwam ik op de site van Diiiz terecht. Diiiz is een webshop met het hoofdkantoor in Londen die moderne designs verkopen voor hele mooie fabrieks prijzen.

Toen ik in de webshop aan het rondneuzen was werd helemaal blij want al mijn favoriete merken zijn aanwezig. Zo kwam ik ook de bekende LTR koffietafel van Vitra tegen die menig design fan wel kent. Een prachtige klassieke design tafel en bij Diiiz voor een hele leuke prijs. Door al die leuke en mooie prijzen ben je haast in staat om al die mooie design meubels te bestellen.

Omdat ik een groot fan ben van eetkamerstoelen ging mijn blik in de webshop natuurlijk ook snel hier heen. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik de laatste tijd veel veranderd ben van stoelen en het niet op de planning stond om nog een stoel aan toe te voegen. Maar toen ik de Hay About a Chair stoel hier tussen zag staan, voor een heel mooi prijsje, hoefde ik niet langer na te denken en heb ik de stoel gelijk besteld. Ik was super blij met deze vondst en sprong een gat in de lucht toen hij geleverd werd. Want ook al zit het hoofdkantoor in Londen, naar een paar dagen kon ik de stoel al verwelkomen in mijn huis.

Na 2 jaar lang dromen over deze stoel ben ik dan eindelijk eigenaar van deze prachtige Hay stoel. Zoals jullie kunnen zien op de foto staat hij perfect aan de nieuwe eettafel maar eigenlijk komt deze stoel overal tot zijn recht. In een mooi leeshoekje, op de slaapkamer of wat dacht je van de babykamer. Door zijn eenvoudige design en neutrale kleuren past hij in elk interieur en daarnaast zit hij ook nog eens fantastisch. Naast deze Hay stoel verkopen ze bij Diiiz nog meer prachtige stoelen die ze speciaal reproduceren voor hun webshop.

Denk maar eens aan die fantastische Eames Lounge Chair maar ook alle andere bekende Eames stoelen zijn vertegenwoordigd in hun webshop. Nu vertelde ik in de eerste alinea van deze blogpost al dat ik één van mijn favoriete stoelen mag weggeven. En ik denk dat velen van jullie nu heel gelukkig worden als ik zeg dat ik dus deze Hay About a Chair mag verloten onder één van jullie. Dat is toch wel een heel mooi cadeau om dit jaar mee af te sluiten en 2017 mee te beginnen. Hieronder lees je wat je daarvoor moet doen. Omdat de Hay stoel een hele bijzondere stoel is leek het mij ook leuk om daar een speciale winactie aan te koppelen en jullie er ook een beetje moeite voor moeten doen. Maar zeg nou zelf, dat heb je wel over voor deze stoel toch?

  1. Je moet mij (@stijl_inge) en @_diiiz_ volgen op Instagram.

  2. Een eigen foto posten op je Instagram feed met de plek waar je deze stoel zou willen neerzetten. Tag mij en @_diiiz_ in de foto en gebruik de #stijlingechristmasgiveaway! Vergeet niet dat je profiel openbaar moet zijn anders kan ik je deelname helaas niet zien.

  3. Voor een extra kans mag je onder deze blogpost een reactie plaatsen. Vermeld dan ook even je Instagram naam erbij.

 

De winactie begint op 24 december en loopt af 31 december om 12.00 uur.

Op oudejaarsavond maak ik de winnaar bekend van de Hay About a Chair AAC22. Dat is toch wel een heel leuk cadeau om 2017 mee te Ik wil jullie heel veel succes wensen en ik ben enorm benieuwd naar al die leuke en mooie foto’s van jullie.

 

Liefs, Inge

en. De kerstboom staat in de woonkamer met mooie kaarsjes erin en kerstballen en slingers. De waxinelichtjes branden een mooi warm licht, de koelkast staat vol met lekker eten en de wijn staat koud! Ook is de tafel feestelijk gedekt om gezellige avonden met familie en vrienden door te brengen. En nu mag ik jullie kerst nog mooier maken want ik mag namens Diiiz één van mijn favoriete stoel weggeven! De Hay AAC22 Stoel ...

https://stijlinge.com/2016/12/23/christmas-give-away/

Ook is de tafel feestelijk gedekt om gezellige avonden met familie en vrienden door te brengen. En nu mag ik jullie kerst nog mooier maken want ik mag namens Diiiz één van mijn favoriete stoel weggeven! Welke dat is en wat je daarvoor moet doen lees je hieronder.

De winactie begint op 24 december en loopt af 31 december om 12.00 uur.

Al een jaar of twee staat de Hay About a Chair AAC22 op mijn wensenlijstje. Voor mij staat deze stoel precies waar Scandinavisch design echt voor staat. Klassieke uitstraling, eenvoudig van design en een fijne stoel om uren lang op te zitten en lekker lang te tafelen. Nu was er alleen één klein dingetje waarom ik hem nog niet eerder heb aan kunnen schaffen en dat is dat ik hem aan de prijzige kant vindt. Ik begon daarom maar een zoektocht op Marktplaats om deze Hay klassieker voor een leuk prijsje daar te scoren.

Maar helaas viel dat niet mee. Er worden nog behoorlijke prijzen voor gevraagd en als ze een gunstige prijs hebben, zijn ze weg voor dat je er erg in hebt. Het viel dus niet mee om deze stoel te bemachtigen. Toen ik een paar weken geleden op Google nog eens aan het speuren was kwam ik op de site van Diiiz terecht. Diiiz is een webshop met het hoofdkantoor in Londen die moderne designs verkopen voor hele mooie fabrieks prijzen.

Toen ik in de webshop aan het rondneuzen was werd helemaal blij want al mijn favoriete merken zijn aanwezig. Zo kwam ik ook de bekende LTR koffietafel van Vitra tegen die menig design fan wel kent. Een prachtige klassieke design tafel en bij Diiiz voor een hele leuke prijs. Door al die leuke en mooie prijzen ben je haast in staat om al die mooie design meubels te bestellen.

Omdat ik een groot fan ben van eetkamerstoelen ging mijn blik in de webshop natuurlijk ook snel hier heen. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik de laatste tijd veel veranderd ben van stoelen en het niet op de planning stond om nog een stoel aan toe te voegen. Maar toen ik de Hay About a Chair stoel hier tussen zag staan, voor een heel mooi prijsje, hoefde ik niet langer na te denken en heb ik de stoel gelijk besteld. Ik was super blij met deze vondst en sprong een gat in de lucht toen hij geleverd werd. Want ook al zit het hoofdkantoor in Londen, naar een paar dagen kon ik de stoel al verwelkomen in mijn huis.

Na 2 jaar lang dromen over deze stoel ben ik dan eindelijk eigenaar van deze prachtige Hay stoel. Zoals jullie kunnen zien op de foto staat hij perfect aan de nieuwe eettafel maar eigenlijk komt deze stoel overal tot zijn recht. In een mooi leeshoekje, op de slaapkamer of wat dacht je van de babykamer. Door zijn eenvoudige design en neutrale kleuren past hij in elk interieur en daarnaast zit hij ook nog eens fantastisch. Naast deze Hay stoel verkopen ze bij Diiiz nog meer prachtige stoelen die ze speciaal reproduceren voor hun webshop.

Denk maar eens aan die fantastische Eames Lounge Chair maar ook alle andere bekende Eames stoelen zijn vertegenwoordigd in hun webshop. Nu vertelde ik in de eerste alinea van deze blogpost al dat ik één van mijn favoriete stoelen mag weggeven. En ik denk dat velen van jullie nu heel gelukkig worden als ik zeg dat ik dus deze Hay About a Chair mag verloten onder één van jullie. Dat is toch wel een heel mooi cadeau om dit jaar mee af te sluiten en 2017 mee te beginnen. Hieronder lees je wat je daarvoor moet doen. Omdat de Hay stoel een hele bijzondere stoel is leek het mij ook leuk om daar een speciale winactie aan te koppelen en jullie er ook een beetje moeite voor moeten doen. Maar zeg nou zelf, dat heb je wel over voor deze stoel toch?

1. Je moet mij (@stijl_inge) en @_diiiz_ volgen op Instagram.

2. Een eigen foto posten op je Instagram feed met de plek waar je deze stoel zou willen neerzetten. Tag mij en @_diiiz_ in de foto en gebruik de #stijlingechristmasgiveaway! Vergeet niet dat je profiel openbaar moet zijn anders kan ik je deelname helaas niet zien.

3. Voor een extra kans mag je onder deze blogpost een reactie plaatsen. Vermeld dan ook even je Instagram naam erbij.

De winactie begint op 24 december en loopt af 31 december om 12.00 uur.

Op oudejaarsavond maak ik de winnaar bekend van de Hay About a Chair AAC22. Dat is toch wel een heel leuk cadeau om 2017 mee te Ik wil jullie heel veel succes wensen en ik ben enorm benieuwd naar al die leuke en mooie foto’s van jullie.

Liefs, Inge

Je moet geregistreerd zijn

Seuls les utilisateurs connectés peuvent laisser un commentaire.

Cliquez ici pour vous enregistrer

Een reactie toevoegen

Haut de la page